WUSHU

RÓLLUNK

GALLÉRIA

ELÉRHETŐSÉG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EDZŐ

 

  Kovács Géza 1983-ban kezdte a harcművészetek tanulmányozását, Sensei Boldizsár János mellett, Nagyváradon. Kezdetben, három évig Jiu Jitsu-t és Aikido-t tanult, melyekben eljutott az első fokozatok szintjéig.
  1986-ban iratkozik be Shifu Iancu Kung fu-csapatába. Részt vesz a F.R.A.M. alapító gyűlésén 1990-ben, a nagyváradi küldöttség tagjaként. Ugyanebben az évben megkapja az edzői rangot és elindítja első csapatát.. Egy magyarországi harcművészeti föderáció edzőjeként két csapat tevékenységét kezdeményezi. 1991-tól  Shifu Iancu szövetségének sporttevékenységét koordinálja.
    1994 és 1999 között egyénileg folytatja tanulmányait és több Kung fu csapat edzéseit irányítja. 1999-ben újra felveszi a kapcsolatot Dashifu Benea Ionnal és azóta is az ő koordonálása alatt folytatja tevékenységét..
   2003-ban részt vesz egy különleges jelentőséggel bíró szakmai továbbképzésen Dashifu Benea szervezésében melyet a F.R.A.M. Wushu edzői számára szerveztek. 2005-ben az a megtiszteltetés éri, hogy résztvehet az első, kínai mesterek által tartott továbbképzésen.  2006-ban néhány hónapot a Wudan hegységben tölt edzéssel.
   Kovács Géza tanulmányozta az ’Északi Stílust’ , a ’Déli Stílust’ különböző fegyverek használatát, gyakorolta továbbá a ’Santa’-t, a ’Sas Stílust’, a ’HungGar’ stílust,  illetve különböző elemeit a ’Shaolin’ és a ’Wudan Stílusnak’.

  Három Duan-os fekete öv rangja van..